Friday 22 April 2011

gibberish about siin on nii kodune

Täna oli meie kodus avatud hoovide päev. Või noh Supilinna päevade raames päris mitmes kohas oli. Meie üleval naabritel ka.
Rahvast käis palju. Päriselt palju.
Tuli meie talvine sünnipäevapidu meelde. Siim sai taas keele sõlme rääkida.
Külas käis ka nats üle aastane häbelik preili, kes juba ise seisis ja vist ka nats samme teeb iseseisvalt. Igastahes R sai temalt küll s*taks inspiratsiooni. Seismise osas. R nimelt tegi ühe korraliku maratonseismise.

Äkki peaks päevast ka pilte kuhugi ilmuma. Nt ka minu kunstkeerutatud küünaldest. Ja igast muudest asjadest.

Kui meie juures uksed kinni said, siis käisime ka ise natuke Supilinnas ringi ja nägime paari väga ilusat elamist. Üks oli ikka kohe väga ilus. Naiselik ja romantiline. Kah valgete seintega.

R oli ka täielik seltskonnalõvi. Uskumatu, et see laps päev varem perearsti juures pm kogu aja nuttis. Aga pm perearsti kabinet on ka ainuke koht, kus ta korralikult nutab.

Aga jah: kordaläinud üritus oli. Ma veel eile hilisõhtul tegin meie remondist väljapaneku ka. Lõikasin ja sobitasin. Peaks nüüd ükspäev valmistulemusest ka korralikud fotod tegema ja ilmutama. Vnoh tegelikult see päris lõpptulemus ei ole meil. Etapp.

Aga homme saab sauna. Ja pühapäeva hommikul peaks ma elus esimest korda patsid pähe saama. Kaks kalasaba-patsi. Ootan huviga.

No comments: